Vår kombinasjon av størrelse og tilgjengelighet er unik i sentrum

Vi har 6000 m² som du kan forme etter dine behov, sentrum og kollektivtilbud i umiddelbar gåavstand, flere av byens sykkelruter rett utenfor døren og kort vei ut av sentrum med bil.

I tillegg er vi ideelt plassert når man trenger kurs og konferansefasiliteter. Med de største hotellene i sentrum som nærmeste nabo, får du alt på et brett.

St. Olav – når nærhet til alt du trenger er vesentlig.

Stadig flere lar bilen stå hjemme, og reiser kollektivt når de kan.

Jobber du i St. Olav, har det aldri vært enklere. Herfra har du byens beste kollektivtilbud kun to minutter unna. Bor du i nærheten av buss eller tog, så blir det å komme på jobb langt enklere og billigere. Å la andre stå for kjøringen, mens du kan slappe av og fokusere på noe annet, er en fin start på dagen.

Kanskje får du lest møtepapirer eller avisen på veien? Du sparer med andre ord miljøet, bompenger og deg selv for de høyst unnværlige køene.

st-olav-icon-

Buss & Tog

Med bussterminalen og togstasjonen bare 2 minutter unna, har du alt av landgående kollektivmuligheter knyttet til Stavanger i en meget behagelig nærhet.

st-olav-icon-

Båt

På knappe 10 minutter går du til fergeterminalen og får samtidig oppleve koselige Stavanger sentrum. Kanskje kan du gjøre unna et par ærender underveis.

st-olav-icon-

Fly

Med flybussen bare 2 minutter unna, er du ca. 20 minutter unna Sola Lufthavn og din neste destinasjon, enten det er jobb eller ferie.

st-olav-icon-

Sykkel

Ingenting er bedre enn daglig trim. St.Olav ligger der Hinna-, Madla- og Sørmarkaruten, del av sykkelstamveien i Stavanger, ankommer sentrum. Vi har stor og sikker sykkelparkering for deg og dine ansatte.

st-olav-icon-

2500 p-plasser

Fordelt på 6 parkeringshus i umiddelbare sentrum er det rikelig med parkeringsplasser. 480 av de finner du i kjelleren vår.

st-olav-icon-

Spisesteder

Med sentrum nærsagt like utenfor døren, har du et meget stort utvalg spisesteder om du vil ha en forretningslunsj, eller bare unne deg et bedre måltid.

Noen ganger er vi allikevel helt avhengig av bilen. Da er det greit at St. Olav P-Hus (rett under byggene) har hele 480 p-plasser.

Foruten beliggenheten ved sjøen, koselige gater, og et rikt kultur- og uteliv, kan sentrum blant annet varte opp med landets beste restauranter – to med Michelin-stjerner. Stas for alle matglade.